Städa miljövänligt

Idag finns det allt för många rengöringsmedel som inte är bra för miljön eller naturen. Men det är inte ett måste att använda dem. Det går att städa på ett mer miljövänligt sätt! Såpa och vatten är något man kan komma lång med till exempel. Sedan går det även att städa med hjälp av citron, ättika, bikarbonat med mera. Ska du göra en flyttstäd Linköping eller bara veckostäda, så spelar det ingen roll. 

Produkter för en miljövänlig städning

Mycket som de flesta har hemma redan går att städa med. Citron eller andra citrusfrukter är bra att använda för badrummet till exempel, då det rår på fläckar på kakel. När det gäller ättika går det att använda till deet meesta, det går även använda som sköljmedel.

Bikarbonat fungerar lika bra till mattvätt som till att skrubba toaletten! Sedan går det även bra med bakpulver.  1 tsk bikarbonat motsvarar cirka 2 tsk bakpulver.

Äppelcidervinäger kan du använda till att rengöra badrum eller fräscha upp kranen! Du kan även använda vinäger för att tvätta fönster.

Vitvinsvinäger - Använd till att rengöra badrum, avlopp och liknande.

Linsåpa - Linsåpa kan användas för både städning och rengöring.

Anlita städfirma

Om du ska anlita en städfirma, för flyttstädning Linköping, så kan du ju kolla av med dem om de tänker på miljön när de städar. Det har börjat bli allt vanligare att städfirmor gör just det! Så det är ju bra att anlita en städfirma med rätt miljötänk!

 

 

26 Aug 2021