Enklare promenader med barnen

Ett perfekt alternativ för åka bil, är att promenera. Nu är det väl inte så att man går många mil, men ska du bara till affären eller i närheten av där du bor, så går det utmärkt att gå. Har du små barn, så finns det bra barnvagnar att använda dig av. Välj en barnvagn, som passar just dig och ditt barn. Det finns olika modeller av barnvagnar, som alla är anpassade på olika sätt. En del av dem passar bra i stan, medan andra är perfekta i skog och mark.

En ny smart barnvagn

En nyare modell av barnvagn, är Bugaboo Fox. Det är en barnvagn av märket Bugaboo, som är ett märke många föräldrar föredrar. Dock har man med denna modell Bugaboo Fox, gjort en mängd olika förbättringar. Bland annat så väger den mycket mindre.Sedan går det att anpassa denna vagn i en mängd olika färger om man vill. Sedan finns det plats under vagnen, om du går och handlar, så kan du lägga dina påsar där.

Promenader är bra för hälsan

Inte nog med att promenader är bra för miljön, det är även bra för din hälsa att komma ut och röra på dig. Har du med dig barnen, så kommer även de få friskt luft och det gör att de kommer att sova bättre. Så ni ser, det finns en mängd fördelar med att gå ut och gå. Så ska du bara korta bitar, med ditt barn. Undvik bilen, ta fram barnvagnen och ta en promenad!

25 Feb 2018