Välj cykel framför bil!

Cykling är ett utmärkt alternativ mot bil. Det är ett bra och miljövänligt sätt att färdas, om det är kortare sträckor du ska ta dig. Att åka till affären, eller mellan jobbet och hemmet funkar ofta bra med en cykel. För att underlätta det hela för dig, så kan du ju välja en elcykel, eller en lådcykel. Den sistnämnda är med en smart låda eller vagn fram, perfekt för att transportera barn eller varor från affären med. En elcykel, är en cykel med el! Den har en motor, som då drivs av el, så det är miljövänligt. Det är alltså ingen bensin du behöver! Denna motor drivs av ett batteri, som är uppladdningsbart. Du laddar den hemma, och det är enkelt.

Satsa på en elcykel

En elcykel, med batteri som drivs av el, är alltså ett riktigt bra val. Fördelen med denna typ av cykel är att du kan trampa som vanligt, utan att använda motorn. Men om det blir en tuff uppförsbacke, eller om det börjar blåsa motvind, så kan du koppla in den. Då kommer ditt trampande på pedalerna att bli så mycket lättare. Det batteri som sitter på cykeln räcker runt 5 mil och när det tar slut, så är det bara att ladda det som sagt!

Var mer miljövänlig!

Elcykel är som sagt ett miljövänligt alternativ till bil. Är det längre sträckor du ska färdas så är et klart, då kan det vara svårt att ta cykeln, men det finns andra färdmedel att välja vid dessa tillfällen!

 

21 Feb 2018